Άρθρα

Έναρξη των ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ του επιδοτούμενου προγράμματος voucher 18-29 ετών

Η RAM COMPUTER Αλεξάνδρειας (Π.Μελά 5 - Τηλ. 2333026770) ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης του 100% επιδοτούμενου προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, "ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ" για τους επιλαχόντες "Αποφοίτων Πανεπιστημίου / ΤΕΙ" για 80 ώρες εκπαίδευση και 500 ώρες πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 20/01/2014 - 9.00 - 15.00 .
ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ     :  ΠΕΜΠΤΗ  06/02/2014 - 14.00
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ 500 ΩΡΕΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 10/02/2014

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η RAM COMPUTER Αλεξάνδρειας (Π.Μελά 5 - Τηλ. 2333026770) ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης του 100% επιδοτούμενου προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, "ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ" για τους επιλαχόντες "Δευτεροβάθμιας και Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης" για 80 ώρες εκπαίδευση και 500 ώρες πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 27/01/2014 - 1600 - 22.00 .

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ!

hostgator coupon or play poker on party poker

Εγγραφή σε RSS Feeds

RAMcomputer Ενημέρωση RAMcomputer Ενημέρωση
Copyright 2011 Κέντρο Δία Βίου Μάθησης RAM computer - Κέντρο Δία Βίου Μάθησης RAM computer.
Joomla Templates by Wordpress themes free