Άρθρα

Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων επαγγελματιών υγείας

Εκτύπωση

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης RAM computer Π. Μέλα 5 Αλεξάνδρεια, καλεί όλους τους άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ επαγγελμάτων υγείας που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας (ή δύνανται να εκδώσουν άμεσα κάρτα ανεργίας) να συμμετάσχουν, υποβάλλοντας τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση, στο παρακάτω πρόγραμμα επιταγής εισόδου:
Πρόγραμμα επιδοτούμενης επαγγελματικής κατάρτισης 1.300 ανέργων επαγγελματιών υγείας που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Η πράξη θα υλοποιηθεί με τη μορφή προγραμμάτων εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (1.200 ώρες) με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης (on the job training), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια νοσοκομεία. Συγκεκριμένα:
Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 240 ωρών, (περίπου 2 μήνες).
Πρακτική άσκηση σε δημόσια νοσοκομεία διάρ­κειας 960 ωρών, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 7 μήνες.
Τόσο η θεωρητική κατάρτιση, όσο και η πρακτική άσκηση είναι επιδοτούμενη. Τα προγράμματα κατάρτισης θα υλοποιηθούν από παρόχους κατάρτισης. Στους παρόχους κατάρτισης συμπεριλαμβάνεται η RAM computer και τα παραρτήματα της σε Αλεξάνδρεια, Βέροια, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Χανιά και Ηράκλειο μέσω του δικτύου της RAM computer ΕΛΚΕΔΙΜ (Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τη Γραμματεία της RAM computer Π.Μελά 5, Αλεξάνδρεια, τηλέφωνο 23330 26770 καθημερινά από τις 9:00 έως 12:00 και 17:30 έως 20:30. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Σύνδεση με την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας: http://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/2093-programma-katartishs-anergwn-epaggelmatiwn-ygeias-se-themata-metarrythmishs-ths-ygeias

Σύνδεση με την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας: http://www.voucher.gov.gr/


 

hostgator coupon or play poker on party poker

Εγγραφή σε RSS Feeds

RAMcomputer Ενημέρωση RAMcomputer Ενημέρωση
Copyright 2018 Κέντρο Δία Βίου Μάθησης RAM computer - Κέντρο Δία Βίου Μάθησης RAM computer.
Joomla Templates by Wordpress themes free