ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SECURITY

Εκτύπωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/11/2015

H RAM COMPUTER Αλεξάνδρειας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σας με το ΚΕΜΕΑ (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας -CENTER FOR SECURITY STUDIES) του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ως φορέας επαγγελματικής κατάρτισης για τον τομέα της πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Άδεια Security).

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SECURITY

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SECURITY)

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα και να αποκτήσουν άδεια προσωπικού ασφαλείας και να κατευθυνθούν προς πιστοποίηση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 105 ώρες θεωρίας, σύμφωνα με το ΚΕΜΕΑ. Με τη λήξη του σεμιναρίου χορηγείται νεναίωση παρακολούθησης και δίνεται το δικαίωμα για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης που προκηρύσσει ο ΕΟΠΠΕΠ. 

Δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία σστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και 

2. Βεβαίωση ΑΦΜ από ΔΟΥ ή εκκαθαριστικό, όπου φαίνεται καθαρά το ΑΦΜ του εκπαιδευομένου.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο κέντρο RAM COMPUTER - Παύλου Μελά 5 - (στο δρόμο του ΟΤΕ) - 59300 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΤΑΧ. ΘΥΡ. 41 - Τηλ. 2333026770 - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Το πρόγραμμα προσφέρεται και με τηλεκατάρτιση (εξ' αποστάσεως) σε όλη την Ελλάδα από το δίκτυο της RAM COMPUTER ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ.

hostgator coupon or play poker on party poker

Εγγραφή σε RSS Feeds

RAMcomputer Ενημέρωση RAMcomputer Ενημέρωση
Copyright 2018 Κέντρο Δία Βίου Μάθησης RAM computer - Έναρξη συνεργασίας με το ΚΕΜΕΑ.
Joomla Templates by Wordpress themes free