3μηνα σεμινάρια Β. Μαγείρων

Εκτύπωση

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ...

mag

Από το 1989 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έχουμε καταρτίσει επαγγελματικά χιλιάδες νέες και νέους. Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης που η ανεργία μαστίζει τους νέους αλλά και τους "λιγότερο νέους" αξιοποιήσαμε και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων κάθε ηλικίας, τοποθετώντάς τους σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για λίγους μήνες. Σε αρκετές περιπτώσεις οι τοποθετήσεις αυτές στα πλαίσια των επιδοτούμενων προγραμμάτων μετετράπησαν σε μόνιμες θέσεις εργασίας. Οι ενέργειες αυτές δεν είναι η λύση του προβλήματος, είναι όμως μια μικρή ανακούφιση.

Θέλοντας να συμβάλλουμε πιο δυναμικά στην παροχή κατάρτισης για επαγγέλματα που έχουν ζήτηση στην Αγορά Εργασίας, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης πιστοποιημένα προγράμματα με αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση σε μεγάλα ξενοδοχεία και μονάδες μαζικής εστίασης.

Ξεκινάμε αυτό το νέο και δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα κατάρτισης με την πιστοποιημένη ταχύρυθμη κατάρτιση Β. Μαγείρων. Ο πιστοποιημένος B. Μάγειρας είναι από τα πλέον περιζήτητα εποχιακά επαγγέλματα με προοπτικές σημαντικής εξέλιξης. Με το πέρας των μαθημάτων οι καταρτιζόμενοι τοποθετούνται σε περίοδο αιχμής σε ξενοδοχεία 4* και άνω. Η υποχρεωτική πρακτική άσκηση είναι αμειβόμενη και αποτελεί σημαντικό μέρος της κατάρτισης στις πραγματικές συνθήκες εργασίας σε περιόδους αιχμής.

Το 70% των μαθημάτων κατά την περίοδο της κατάρτισης γίνεται στην κουζίνα με πραγματικά υλικά και παρασκευή διαφόρων πιάτων. Στα Θεωρητικά μαθήματα, οι καταρτιζόμενοι θα μάθουν:
τη διεθνή ορολογία, την εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, την οργάνωση και τη λειτουργία του εστιατορίου καθώς και θέματα κοστολόγησης και συντήρησης τροφίμων.

Οι επιτυχόντες στις σχετικές εξετάσεις θα πάρουν Βεβαίωση σπουδών, καθώς και το διεθνές πιστοποιητικό Vellum Comis Chef Certification.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας από Δευτέρα έω Πέμπτη 17:00-21:00 στο τηλ. 2333026770


 

hostgator coupon or play poker on party poker

Εγγραφή σε RSS Feeds

RAMcomputer Ενημέρωση RAMcomputer Ενημέρωση
Copyright 2018 Κέντρο Δία Βίου Μάθησης RAM computer - 3μηνα σεμινάρια Β. Μαγείρων.
Joomla Templates by Wordpress themes free