Νέα

RAM-kanones-menoume-asfaleis

Νέα δεδομένα λειτουργίας του Κέντρου RAM COMPUTER

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

«ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ» και αποδείξαμε ότι, όλοι μαζί και ο καθένας μας χωριστά, ήμασταν υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Αποδείξαμε τη δύναμή μας και τη θέλησή μας για την προστασία του υπέρτατου αγαθού του ανθρώπου, την «ΥΓΕΙΑ» μας.

Αποδείξαμε την αγάπη μας για τη ζωή και το αύριο.

Προσπαθώντας τώρα να επανέλθουμε στην κανονικότητα, θα πρέπει να «ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» και πιο προσεκτικοί, τηρώντας τους κανόνες προστασίας σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες.

Η 18η Μαΐου είναι η ημερομηνία έναρξης των εκπαιδευτικών δομών και άρα και της RAM COMPUTER  και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες με απόλυτη συνέπεια.

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματά μας θα συνεχίσουν να γίνονται διαδικτυακά έως τη λήξη του σχολικού έτους, δηλαδή έως 31 Μαΐου και από 1 Ιουνίου θα μπορείτε να προσέρχεστε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, στη RAM για πρακτική εξάσκηση των όσων διδαχθήκατε και για επίλυση αποριών, ώστε να λάβετε μέρος με επιτυχία στις τελικές εξετάσεις, περίπου στα τέλη Ιουνίου.

Μας έχει λείψει ιδιαίτερα η φυσική σας παρουσία όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες, αν και βρισκόμαστε διαδικτυακά, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Από τις 1 Ιουνίου θα μπορέσουμε να σας δούμε από κοντά και ανυπομονούμε!

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα νέα δεδομένα που αφορούν τις διαδικασίες κατά την προσέλευσή σας και τη διαμονή σας στο εκπαιδευτικό κέντρο της RAM.  

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:

· Ο εκπαιδευτικός χώρος της RAM COMPUTER έχει απολυμανθεί με λεπτομερή και ιδιαίτερη φροντίδα από εξειδικευμένη απολυμαντική εταιρεία.

· Έχουμε τοποθετήσει διάφανα προστατευτικά στα γραφεία εργασίας μας.

· Οι εργαζόμενοι στη Γραμματεία της σχολής θα κάνουν χρήση της μάσκας μόνον κατά την υποδοχή σας και την παραμονή σας στο συγκεκριμένο χώρο.

· Ο κάθε μαθητής/τρια θα πρέπει να εισέρχεται μόνος του στη σχολή, χωρίς συνοδό, εκτός από παιδιά κάτω των 10 ετών.

· Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη καλύπτοντας την μύτη και το στόμα σας.

· Η χρήση γαντιών είναι απαραίτητη κατά την επαφή σας με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι ή  /και η χρήση μεμβράνης στο πληκτρολόγιο και στο ποντίκι από πλευράς μας.

· Κατά την υποδοχή σας, θα σας θερμομετρήσουμε με ανέπαφο θερμόμετρο. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία του σώματός σας είναι 37ο+ θα ήταν προτιμότερο να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

· Κατά την υποδοχή σας, θα είναι απαραίτητη η χρήση του αντισηπτικού, (θα διατίθεται από τη ΡΑΜ) καθώς και κατά την αποχώρησή σας.

· Δυστυχώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα παραμονής στη Γραμματεία της σχολής, ούτε σε εσάς ως μαθητές, αλλά ούτε και σε συνοδό μαθητή/τριας κάτω των 10 ετών.

· Ο/Η μαθητής/τρια θα εισέρχεται απευθείας στην αίθουσα πρακτικής εξάσκησης και θα κάθεται θρανίο ανά θρανίο σε διάταξη ζικ ζακ.

· Επισκεπτόμαστε τα WC (τουαλέτες) ένας – ένας μαθητής / μία – μία μαθήτρια.

· Η χρήση των WC θα γίνεται κατόπιν απολύμανσης, πριν και μετά για τον κάθε μαθητή/τρια. Για το λόγο αυτό πρέπει να ενημερώνετε την Γραμματεία.

· Η λήψη των νέων μέτρων προστασίας μπορεί να προκαλέσει έλλειψη οργάνωσης από πλευράς μας και σας παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση και συνεργασία.

· Οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει, θα το λύσουμε επί τόπου.

Όπως καταλαβαίνετε έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τελείως νέα κατάσταση στην οποία καλούμαστε εμείς και εσείς να προσαρμοστούμε. Η RAM COMPUTER  έχει προβεί στα βήματα που απαιτούνται για την ασφαλή σας υποδοχή και παραμονή και με τη δική σας συνεργασία, θα είμαστε όλοι ασφαλείς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εφόσον έχετε απορίες για τα μέτρα προστασίας που ακολουθούμε.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε από κοντά από την 1η Ιουνίου!

Σε περίπτωση που κάποια ιδιαιτερότητα δεν σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εκ των προτέρων (2333026770).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αποδείξαμε την αγάπη μας για τη ζωή και το αύριο και

έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. Γιατί θέλουμε και μπορούμε…